Manager Projectadministratie

  • Beschikbare dagen 4-5 days per week
  • Uurtarief 90-130
  • Periode > 9 maanden
  • Ervaring Media 3 tot 6 jaar ervaring,Senior 6 tot 9 jaar ervaring
  • Locatie Noord Holland

Posted on 17/06/2021

Actief

Opdracht omschrijving

Manager Projectadministratie, Lid MT (32-36 uur, start 1 juli 2021 voor 6 maanden)

Wat ga je doen

Als Manager van de Projectadministratie binnen Dienst Financiën ben je verantwoordelijk voor de projectadministratie en beheer voor de kerntaak 

Je geeft in deze functie hiërarchisch leiding aan 15 projectadministrateurs die onder dagelijkse aansturing staan van een teamleider en vier financieel adviseurs overige geldstromen met EU contracten als expertisegebied. En je geeft functioneel leiding aan 12 financieel adviseurs overige geldstromen die zijn aangesteld bij de divisies.

Samen met de projectadministrateurs zorg je voor een onverstoorde gegevensverwerking rondom projecten: starten van projecten, facturatie, rapportage, verantwoording aan sponsoren en het begeleiden van accountantscontroles. Deze gegevensverwerking en beheer taken doet de dienst voor een projectportefeuille van ongeveer 1.600 actieve projecten, een beheerd vermogen van ca. 400 miljoen en een jaaromzet van ca. 100 miljoen. Verder verzorgt de dienst de financiële afhandeling van alle detacheringsovereenkomsten.

 

De vier financieel adviseurs overige geldstromen zorgen voor het financieel beheer van door EU gesponsorde projecten en verzorgen het financieel beheer voor een aantal divisies. De afdeling ondersteunt de financieel adviseurs die zijn aangesteld bij de divisies in de uitvoering van hun financieel beheer taken voor de divisie. In jouw rol als manager ben je lid van het MT Financiën en werk je daarnaast nauw samen met onze collega’s op de andere locatie

 

Wat we van je verwachten

Wij zijn op zoek naar een manager projectadministratie met de volgende kennis en ervaring:

– Je beschikt over WO werk- en denkniveau, bij voorkeur een bedrijfseconomische opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in de advies- of controlepraktijk bij één van de grotere accountants of advieskantoren.

– Je hebt uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden.

– Je bent een verbinder en weet op creatieve wijze bruggen te slaan tussen de belangen van de organisatie en andere stakeholders.

– Je hebt gevoel voor verhoudingen en beweegt je gemakkelijk in een complexe door professionals gedreven organisatie.

– Je bent in staat om je in korte tijd de materie eigen te maken, snel te schakelen, (kwantitatieve) informatie te verwerken en om te zetten naar concrete voorstellen en acties.

– Affiniteit met onderzoek/ kennis van subsidieregels is een pré.

– Naast je bijdrage aan de ontwikkeling van beleid bent je in staat dit te concretiseren en anderen hiervoor te enthousiasmeren.

 


Pakketkennis

ExactOracle Financials

Branche

Zorg

Categorie

Financieel manager

informatie over opdrachtgever

15 opdrachten geplaatst Vind1 financieel specialisten
Abonnee sinds08/10/2018
Reactie specialist (4)

Dirk Metsaars

Financieel manager

Noord Brabant

Alleen de opdrachtgever kan deze informatie zien

G Gashi

CFO, Financieel Directeur, Manager Finance & Control, Manager Projectadministratie, ICT Directeur

Zuid Holland

Alleen de opdrachtgever kan deze informatie zien

Tom Goderie

Finance professional CFO/manager Business Control

Europa

Alleen de opdrachtgever kan deze informatie zien

Martin Stoeten

Interim management | Bedrijfsvoering | Hoofd Planning & Control | Business Controller | Finance Manager | Teamontwikkeling | Advies | Coachin

Nederland

Alleen de opdrachtgever kan deze informatie zien