FAQ Opdrachtgever

Veel voorkomende vragen opdrachtgever

Wat is Financialmatch.nl

financialmatch.nl is een online platform waar opdrachtgevers gratis opdrachten kunnen plaatsen en waar financieel specialisten kunnen reageren op opdrachten. Het doel is dat opdrachtgevers rechtstreeks financieel specialisten kunnen inhuren zonder gebruik te hoeven maken van intermediairs/bureaus.

De gebruikers van deze website zijn uitsluitend eindklanten en financieel specialisten. Intermediairs/bureaus zijn niet gerechtigd gebruik te maken van deze website.

De financieel specialisten die dit platform gebruiken zijn specialisten die geïnteresseerd zijn in advies- en interimopdrachten of vaste posities.

Account

Login gegevens kwijt?

Indien u uw wachtwoord bent vergeten kunt u dit aangeven bij het inloggen. U ontvangt een mail voor een nieuw wachtwoord. Indien u bent vergeten welk mailadres u gebruikt voor deze website stuur een mailtje aan info@financialmatch.nl. Wij zoeken het voor u op.

Wie kan mijn contactgegevens zien?

Allen onze medewerkers kunnen uw gegevens zien. Indien u een specialist uitnodigt om te overleggen over een opdracht, kan alleen deze specialist de details bekijken. Meer informatie over gebruikersinformatie kunt u vinden in ons privacybeleid.

Kosten

Zijn er kosten verbonden aan het plaatsen van een opdracht op financialmatch.nl?

Opdrachten plaatsen voor advies- of interimopdrachten is altijd gratis. Alleen in het geval u een vaste positie (Werving & Selectie) wilt plaatsen vragen wij een vergoeding.

Opdracht

Vereisten om een opdracht te plaatsen

1. Opdrachten voor vrijwilligers of opdrachten met een zeer lage waarde (bv een vaste vergoeding van minder dan € 500, – ex BTW) zijn niet toegestaan.

2. Een opdracht moet geplaatst worden door een eindgebruiker dus geen intermediair/bureau

3. Het is niet toegestaan om reclame te maken voor diensten of produkten.

4. Heldere omschrijving van de opdracht

  • De titel van de opdracht: kort en helder, bv “accountant” of “debiteuren administrateur”.
  • Opdracht beschrijving, in het algemeen gebruik niet te veel leestekens en andere tekens.
  • De opdrachtbeschrijving moet voldoende concrete informatie bevatten, inclusief:
  • Doel van de opdracht
  • Omschrijving opdrachtgever (zonder naam van de organisatie)
  • Hoe specifieker de beschrijving hoe beter de juiste specialist in staat en bereid is te reageren op uw opdracht!
  • Verdere details

5. De naam van de organisatie, telefoonnummers, adres en websitenamen zijn niet toegestaan in de beschrijving van de opdracht.

Hoe kan ik mijn geplaatste opdracht managen?

Alles met betrekking tot uw opdracht kunt u zien en managen in uw account

Te weinig reacties?

Indien u niet tevreden bent met het aantal of de kwaliteit van de reacties kunt u overwegen om verandereingen in de vereisten aan te brengen in de opdracht (bv verhogen van het beschikbare uurtarief, of de gewenste aantal dagen per week)

Ben ik verplicht te kiezen uit de reacties?

Nee. U bent altijd vrij om iedere reactie af te wijzen.

Hoe kan ik in contact komen met Financieel specialist nadat hij/zij heeft gereageer?

Nadat een financieel specialist heeft greageerd kunt u hem/haar uitnodigen voor de opdracht of een privé-bericht (in het financialmatch systeem) te sturen

Het lukt mij niet om een opdracht te plaatsen.

Neem contact met ons op door middel van het contactformulier.

Wat gebeurt er als een specialist reageert op mijn opdracht?

In uw mailbox vindt u de reactie van de specialist. Door in de mail te klikken komt u in de opdracht en kunt u de reactie zien en de specialist uitnodigen voor het project, een privé-bericht (in het systeem) te sturen of niets te doen.

Accepteer in ons systeem alleen een reactie op het moment dat u overeenstemming hebt bereikt met deze specialist over de inzet voor de opdracht. Wees er op bedacht dat nadat een reactie is geaccepteerd het voor andere specialisten niet meer mogelijk is te reageren op deze opdracht.

Met een broker (moeten) werken

Sommige bedrijven/opdrachtgevers moeten (of willen) werken met een broker. Voor FinancialMatch is dit geen probleem. Het enige dat wij vragen is om ons, na iedere gewerkte maand, een kopie van de urenstaat van de financieel specialist te sturen..

De specialist die u wilt inhuren is (nog) geen zelfstandige/freelancer.

Dit is geen probleem. FinancialMatch heeft afspraken gemaakt met enkele payroll bedrijven. Zij zullen de specialist in dienst nemen zolang de opdracht duurt.

Geen berichten in uw e-mail?

Kijk in uw spamfilter. Indien u daar meldingen van ons ziet markeer deze dan als “deze mail is veilig”. Wij adviseren ook om info@financialmatch.nl toe te voegen aan uw adresboek. Dan weet u zeker dan in de toekomst de berichten in uw mailbox terechtkomen.

Informeren van alle specialisten die gereageerd hebben

Specialisten hebben moeite gedaan om op uw opdracht te reageren. Wij verzoeken u om, nadat u de ideale specialist heeft gekozen, de andere specialisten te informeren dat u voor een andere specialist heeft gekozen. Dit gaat zeer eenvoudig in ons systeem. Het moedigt specialisten aan om ook bij (uw) toekomstige opdrachten te reageren.

Hoe voltooi ik een opdracht?

Indien de opdracht is volbracht (einde van de opdracht) dan verzoeken wij u de opdracht in uw account in ons systeem als voltooid aan te merken. Daarna komt u in een scherm waar u feedback kunt geven op de specialist. Deze feedback is erg belangrijk voor de specialisten en opdrachtgevers omdat het kan helpen om bij toekomstige opdrachten te kijken naar de feedback bij specialisten. Een goede beoordeling kan een specialist helpen om volgende opdrachten te verwerven!

Kan iedereen de reacties van de specialisten zien?

Nee. De reacties zijn alleen zichtbaar voor de opdrachtgever. Andere specialisten kunnen de reacties niet zien

Hoe kan ik betalen voor een publicatie voor een vaste positie (W & S) bij financialmatch.nl?

Dit is mogelijk door een bankoverschrijving en iDeal.